Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1128 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie czyń drugiemu co tobie niemiłe a jak dostałeś bana to nie żal się bo napewno przysługiwał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(michalbielski)
Wiking
szanowny panie grubasie... dziekuje ze te mile slowa, tak pracowalem miedzy innymi na zmywaku jak mialem 21 lat i jestem z tego dumny, nie wstydze sie tego Napisze ci tak, madra osoba wyjezdza po to zeby czegos sie nauczyc poznac kraj, obyczaje jezyk, przy okazji moze zabrobic. jak sie juz zarobi i sie czego nauczy, wraca i inwestuje te pieniadze . Co do iznynierow to bardzo ich cenie, sam mialem plan zrobic drugi fakultet na politechnice, ale checi braklo .
I nie mam zamiaru sie niczym chwalic ani nikogo krytykowac, bo po co, mnie to nic nie da a tobie bedzie przykro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
michalbielski napisał:
[quote...] sam mialem plan zrobic drugi fakultet na politechnice, ale checi braklo .
[/quote]
O ... to...to... to ...
Przeważnie na chęciach ... lub ich braku , kończą się Nasze wymarzone plany...
A życie toczy się dalej ...
I pewnego dnia ... stwierdzamy , że te nasze zaszłe marzenia , to tylko jakiś kolorowy sen ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
michalbielski napisał:
szanowny panie grubasie... dziekuje ze te mile slowa, tak pracowalem miedzy innymi na zmywaku jak mialem 21 lat i jestem z tego dumny, nie wstydze sie tego Napisze ci tak, madra osoba wyjezdza po to zeby czegos sie nauczyc poznac kraj, obyczaje jezyk, przy okazji moze zabrobic. jak sie juz zarobi i sie czego nauczy, wraca i inwestuje te pieniadze . Co do iznynierow to bardzo ich cenie, sam mialem plan zrobic drugi fakultet na politechnice, ale checi braklo .
I nie mam zamiaru sie niczym chwalic ani nikogo krytykowac, bo po co, mnie to nic nie da a tobie bedzie przykro

Czy checi czy umiejetnosci zabraklo jest sprawa wtorna.
To czy bedzie mi przykro nie powinno Cie martwic, poniewaz inicjujac temat posrednio i mnie postawiles w grupie pomowionych. Sam nie apiruje do owych 3% wyroznionych.

Ponowiam pytanie - Czemu mial sluzyc ten temat? Wspolczuciu blizej nieokreslonej osobie ktora znasz?( wystarczylo do niej zadzwonic)
Leczeniu kompleksow?
A moze po prosty masz mialkie zycie, skoro sie znalazles na tym forum.

To tylko domniemanie, ale sam nigdy nie goscilem na forum Polakow we Francji czy Irlandii poniwaz wydaje mi sie to bezcelowe.

A moze ta praca na pomorzu to tyko tak wysnione, niespelnione marzenie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Marta Marcinkowska
(marteczka100)
Wiking
A co Ty taki oburzony. Piszesz,że pracowałeś za granicą,więc nie rozumiem dlaczego namolnie używasz zaimka osobowego WY. Mniemam,że pracowałeś za granicą,ale pracę straciłeś lub starasz się znaleźć pracę na MN i do kogo się zwracasz o pomoc ten Ci odmawia.
Otrząśnij się i zrób coś ze sobą,bo jakoś nie widać,że prowadzisz wspaniałe życia na Pomorzu.
Nie rozumiem po co siedzisz w ogóle na tym portalu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(michalbielski)
Wiking
przeczytajcie co napisaliscie to zrozumiecie co mialem na mysli... dokladnie piszecie to co skrytykowalem, to wlasnie jest zalosne... zycze powodzenia tym kilku procentom Polakow co maja poukladne w glowach, a czy pan grubas sie gdziekolwiek zalicza i kwalifikuje to moze niech inni ocenia, a nie sam probujesz ustalic sobie miejsce przy stole, panie inteligent
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A jakiś z AMERYKI się znalazł i popierdoliło mu się we łbie skoro tylu ludzi oskarżasz to pokaż swoją gębę a nie szczekaj za klawiatury
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Mathiasso007 napisał:
Witam,
ja sie jak najbardziej zgadzam z osoba zakladajaca watek Taka prawda! Jakos Pakistanczycy, Irakijczycy czy tam inne grupy mieszkajace obecnie w Norwegii sobie pomagaja i bez problemow im to wychodzi a Polacy to jakby mogl jeden z drugim to by komus bilet kupil z Norwegii do PL, zeby tylko ten ktos nie wrocil.
Smieszne! i ZALOSNE!

Buractwa tutaj nie brakuje! w kazdy kraju zreszta znajda sie dziwaki i tzw czarne owce, chociaz w Norwegii to ich wiecej niz mniej, niestety

Pozdrawiam i zycze powodzenia w pracy na pomorzu

Facet załosne jest to co napiasłes,pracowałeś z pakistanczykami masz jakiegoś może kolegę araba jesli masz to powiedz mi komu on pomaga po za swoją rodziną jak by mogli sami by sie pozabijali są tacy sami jak my a może nawet i gorsi ale to nie mi już osądzać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(michalbielski)
Wiking
haha koleznaka mnie rozbawila, porownuje sie do araba , zycze wiecej szacunku do siebie normalni ludzie porownuja sie do lepszych a nie gorszych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(michalbielski)
Wiking
przepraszam nie kolezanka a kolega.... spojrzalem na zdj i pomyslalem ze to kobieta... ale co by nie pisac nie dziwie sie ze wyjechales, swoja droga na zdj trzymasz za reke milego kolege, takze zycze wam duzo szczescia, niestety nie mam zdjecia takiego jak ty wiec niestety nie masz czym sie pochwalic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok